Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź !--SerwerMC-- Dwie Drużyny: Red vs Blue [WALKA O FLAGE] [WALKA O ZAMEK] [WSZYSTKO DOZWOLONE] --- Zapraszam!:) --

MrSmigol

Ankieta Serwerzamki  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      20
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje dotyczące serwera:

<IP> Podam na starcie godzina 20.00 ;) - Poniedziałek 30.12.13r:)

<Sloty> 30 ... Przykro mi ... z tego powodu , lecz jeżeli będzie na starcie full serwer , mamy w portfelu wirtualnym 79zł, więc damy 80 slotów. :)

<Wersja> 1.6.4.

<Whitelista>Off

O serwerze:

Witam , ostatnio założyłem temat o serwerze wojny 2 zamków, pojawiło się dużo zgłoszeń do whitelisty , :) ...Bardzo mnie to ucieszyło , lecz niestety nie wystartowałem na czas , ponieważ miałem po prostu problemy z internetem. Teraz przemyślałem wszystko i stwierdziłem ,że zrobię serwer jeszcze raz...

Na czym będzie to polegać ?

-----------------------------------

Będą dwie drużyny:

Red

Blue

-----------------------------------

Będzie to tak , że po wpisaniu odpowiedniej komendy będzie dobierało drużynę z innymi graczami np 20x20 Red vs Blue. Dwa Zamki automatycznie będa i itemy też , będziecie walczyć o przetrwanie i o zdobycie flagi wroga. Kto zniszczy pierwszy flage wroga otrzyma nagrodę i jego drużyna wygra, mam zamiar umieścić to w autorskim skrypcie, lecz jeżeli ktokolwiek wie jak się ten plugin nazywa lub miał z nim do czynienia proszę o kontakt pw lub skype PanSmigol.

Opublikowano

@up

Start jutro poniedziałek , muszę popracować nad serwerem :) ... Podań nie trzeba składać serwer otwarty , to gry będzecie brani losowo za pomocą komendy. Pozdrawiam

Km5- :) wyjaśnij xD ... może spróbuje coś zrobić , jeszcze muszę pomyśleć jak napisać skrypt

--------------------

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up

Mam lekkie problemy z tym , red vs Blue , jeżeli ktoś ogarnia , proszę natychmiast się odezwać tu PW , lub skype : Pan Smigol...

------------------------------------------------------------------

Jeżeli będa grać ludzie przyszykowaliśmy dla Was

1. 80 slotów :)

2. Może dodamy SG i inne mini games .:0

Opublikowano

Jest informacja zła :) ... Niestety pluginy na red vs blue nie ma , ponieważ nie działa , będzie podział ręczny na drużyny .. może spróbuje coś w skrypcie zrobić.. :)

Opublikowano

jest ja jestem za podzialem recznym jak nie ma white listy

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Imię: Tobiasz

Nick:Savras

Która drużyna Red/Blue? : Blue

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

No już jest 7 po dwudziestej i jak nie było IP tak nie ma

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...